Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Numbers & People

  Η ζωή είναι γεμάτη απρόοπτα ,γεμάτη όμορφες στιγμές ...μα και στιγμές που σε γεμίζουν θλίψη και στεναχώρια .Στιγμές που δεν θες να σταματήσουν ποτέ μέχρι που πάντα κάτι θα γίνει και θα χαλάσουν...Ή αν όχι πάντα ,τις περισσότερες φορές!Όλους νομίζω θα μας βόλευε να υπήρχε ένα κουμπί που θα το είχαμε πάντα στη τσέπη μας και όποτε θελήσουμε να το πατήσουμε και όλα να σταματήσουν εκεί ..για όσο επιθυμούσε ο καθένας μας ..μέρες,μήνες,ακόμα και χρόνια...Όλοι βέβαια γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον ,προς το παρόν τουλάχιστον καθώς η τεχνολογία δεν μπορεί να επέμβει στους αυστηρούς νόμους της φύσεως ,ετσι αναγκαζόμαστε απλά να διακόπτουμε καταστάσεις και στιγμές διότι ο χρόνος τελειώνει..Οι δείκτες του ρολογιού κινούνται τόσο αργά όταν θέλουμε να ξεφύγουμε από μία κατάσταση...μα τόσο γρήγορα όταν έχουμε την επιθυμία να ζήσουμε λίγο παραπάνω μία στιγμή ...!Σαν κάποιου είδους μαύρης μαγείας να υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς τους εκνευριστικούς αριθμούς..και ίσως γι'αυτό να μην μου άρεσαν ποτέ ! 

  Το χειρότερο όμως είναι ότι μαζί με τις στιγμές φεύγουν και τα άτομα...Αναγκασμένα και μη φεύγουν μακριά ...Και τότε εσύ πρέπει να ξεχάσεις ,να κάνεις πως τίποτα δεν συνέβει και να συνεχίσεις όπως πριν .Τόσο δύσκολο να χαιρετάς κάποιον και να γνωρίζεις πως ίσως ειναι και η τελευταια φορά που τον βλέπεις...γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει !Για αυτό πρέπει ο καθένας να εκτιμά τις στιγμές του και κυρίως τους ανθρώπους που τις ζει μαζί!Να μην αφήνει λόγια ή πραξεις για πιο μετά ,σαν να μην υπάρχει χρόνος ούτε αριθμοί!Ο,τι θες να πεις και να κανεις καντο τωρα !Γιατί τα δευτερόλεπτα φεύγουν βροχή και οι άνθρωποι χάνονται...

2 σχόλια:

  1. Ο χρόνος είναι γαμημένα σχετικός. Μακάρι να μπορούσαμε να το αλλάξουμε αυτό... Αλλά το αν θα κρατήσουμε μια στιγμή μέσα μας, και για πόσο, είναι δικό μας θέμα. Ζήτω η μνήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό!Μακάρι όμως να μπορουσαμε να γυρίσουμε πίσω και να τις ξαναζήσουμε...!

      Διαγραφή