Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χαμένος θησαυρός....



Είναι πολλές οι φορές που χάνεις ευκαιρίες στη ζωή σου γιατί 
πολύ απλά δεν τόλμησες .Δεν δοκίμασες.Δεν πήρες το θάρρος 
να κάνεις κάτι και ας μην είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.Λοιπόν
γι'αυτό και θεωρώ πως ο καθένας μας πρέπει να έχει όνειρα.
Γιατί χωρίς αυτά τα όνειρα δεν υπάρχει η πραγματικότητα.
Πρέπει να ελπίζεις αλλά και να τολμάς και να κατακτήσεις το κόσμο,όλα όσα θες!Και άμα δεν το πετύχεις με τη πρώτη μη τα παρατάς ,γιατί αυτό θα είναι το μάθημα σου!Τότε θα μάθεις τα λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναλάβεις στην επόμενη προσπάθεια σου!Και είμαι εντελώς σίγουρη πως άμα πραγματικά το θες και προσπαθήσεις γι'αυτό θα πετύχεις!

Η ζωή κρύβει εμπόδια τα οποία μπορεί να σε ρίξουν κάτω.Ωστόσο το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι  να σηκωθείς και να συνεχίσεις πιο δυνατός!Γιατί όταν ξεπεράσεις όλους τους φόβους σου ,τότε δεν θα έχεις να φοβηθείς τίποτα!Απλά θα προχωράς μπροστά αποφασισμένος να πετύχεις και θα έχεις αφήσει πίσω σου όλες αυτές τις δυσκολίες.
Το παιχνίδι που φοβάσαι να παίξεις,η σπηλιά που φοβάσαι να μπεις ,η ζωή που φοβάσαι να ζήσεις κρύβει το θησαυρό που ψάχνεις.

3 σχόλια:

  1. πολυ ομορφη ανάρτηση χαρά είναι αυτό που λέμε πίστεψε σε εσένα και κάνε το ονειρο σου πραγματικότητα και το αντίστροφο...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Να ξέρετε πως αρκεί μόνο να θέσετε στόχους και άμα θέλετε πραγματικά να τους πραγματοποιήσετε θα το καταφέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή