Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

At some point tomorrow will be better.!

Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ.
Όλοι προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο ,έτσι λένε.Επιδιώκουμε να κατακτήσουμε το σύμπαν.
Και όμως μέσα μας ξέρουμε πως αυτό ποτέ δεν θα γίνει.Τι ειρωνεία!

Και άμα κάτι πάει στραβά ?Θα μας συμβουλέψει ο καλός ο φίλος πως ήταν μία άτυχη στιγμή.Και ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη ,πιο τυχερή!Και να που έρχεται και η επόμενη και πάει και αυτή στραβά .Ε ,τότε θα στη βαρέσει !Θα τσαντιστείς.Και θα πάψεις να προσπαθείς .Εκεί είναι το χάος .Στο τίποτα .
Αυτό το τίποτα θα μας τρομάξει και θα μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε πως δεν κερδίζουμε τίποτα με το να κάνοντας τίποτα .Για αυτό λέγεται και έτσι μάλιστα .Και πάμε πάλι από την αρχή.Ξεκινώντας από το μηδέν.Γεμάτοι όρεξη για ζωή.Για νέες προσπάθειες , γεμάτοι ενέργεια !Αρχίζουμε και βλέπουμε τη ζωή με άλλο μάτι ,αρχίζουμε και ξαναέχουμε αυτοπεποίθηση !Προχωράμε δυναμικά.Και εκεί που φτάνουμε την επιτυχίααα.ΣΤΟΠ!
Μας σταματάνε .Μας ξυπνάνε.Μας χαλάνε τη πορεία μας!Γιατί οι άλλοι κέρδισαν αυτό που ήθελαν από εμάς και δε μας χρειάζονται πλέον.Έτσι λοιπόν μας πετάνε σαν να είμαστε ένα απόλυτο τίποτα.Εφόσον δεν μας χρειάζονται άλλο.Και πάλι ήρθε η αποτυχία...Ίσως φταις και συ ή μάλλον όχι ίσως.Σίγουρα !Που τους έδωσες το θράσος να επεμβαίνουν στο κυνήγι της δικής σου ευτυχίας!

Και μετά.Άααντε πάλι περιμένοντας την ελπίδα.Όχι όμως τώρα.Κανείς δεν ξέρει πότε θα μας δοθεί .Μπορεί αύριο,σήμερα,τώρα.ή ΠΟΤΕ.Και εσύ περιμένεις να ξαναρχίσεις από την αρχή .Όπως έκανες τότε..
Όλα λοιπόν επαναλαμβάνονται.Δεν βγάζουν πουθενά.Γίνονται ξανά και ξανά.Κάποιοι το χαίρονται .Κάποιοι άλλοι όχι.Δεν έχεις όμως άλλη επιλογή μέχρι να ρθει το τέλος.Γι'αυτό ζήσε.Και μην περιμένεις κάποιος να σου φέρει την ελπίδα απλόχερα...Πήγαινε εσύ ,πιάσε την από το χέρι.Και μην την αφήσεις ποτέ να φύγει!


Tomorrow will be better

But what if it's not?

Then you say it again tomorrow .Because it might be .You never know ,right?At some point tomorrow will be better.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου